Napisz dō mie

Jak byjście chcieli mi co napisać, to piszcie w tych łoknach. Potym wciście „wyślij” i to już tam jakojś dō mie doleci.

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

6 Komentarze

  1. Jak dla mnie rewelacja pomysł by pisać w gwarze; życzę weny twórczej, popularności w świecie internetu wśród blogerów i wszystkich fanów smacznego jedzenia. Pochodzę z Wielkopolski, 60 k od Poznania, niestety nie znam gwary poznańskiej. Podziwiam za znajomość gwary.
    Pozdrawiam 🙂

  2. Witom piyknie.
    Jak to fajniście tak cytać ło roztomaitych maszkytach po naszymu. Przepisy richtig udane, idzie sie przipomnieć, jak oma robiyła niywtore rzecy (np.hekele ).Piyknie dziynkujymy jo i moj chop. Pozdrowiomy ze Piekor Ślonskich. Pyrsk!

    • Dziynkuja:) Trocha sie już sam zebrało do tego czytanioł – choć sôm i take rzeczy ło ftorych się Ôłmie nawet niy śniôło 😉

  3. Kozdy roz,jak widza Twoj Email,to sie richtig ciesza.
    Bo niy yno Twoje super udane i ciekawe rezepty,ale przede wszystkym pisane po naszymu-slonskymu,
    Nareszcie wtos co sie niy wstydzi naszy godki,a wryncz przeciwnie ,rozpowszechnio jom w taki fajny sposob.
    I choc trocha inaczy godomy-jo jest godulorz(rudziorz)
    ,to nareszcie tworzy sie hast jynzyk!
    I Ty drogi Klaudiuszu jezes jednym z tych ,co jest dumny byc Hanysym,tak jak i jo.
    Wielke powazanie.
    Pozdrowiynia do Ciebie,Twoji Rodziny i wszystkich Znajomych.
    Osobne do wszystkich Slonzokow na calym Swiecie.
    Tak trzymejcie!
    Franz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*