Jak byjście chcieli mi co napisać, to piszcie w tych łoknach. Potym wciście „wyślij” i to już tam jakojś dō mie doleci.
Jak byjście chcieli mi co napisać, to piszcie w tych łoknach. Potym wciście „wyślij” i to już tam jakojś dō mie doleci.
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes
Jak dla mnie rewelacja pomysł by pisać w gwarze; życzę weny twórczej, popularności w świecie internetu wśród blogerów i wszystkich fanów smacznego jedzenia. Pochodzę z Wielkopolski, 60 k od Poznania, niestety nie znam gwary poznańskiej. Podziwiam za znajomość gwary.
Pozdrawiam 🙂
Dziękuję bardzo za dobre słowa i serdecznie pozdrawiam:)
Witom piyknie.
Jak to fajniście tak cytać ło roztomaitych maszkytach po naszymu. Przepisy richtig udane, idzie sie przipomnieć, jak oma robiyła niywtore rzecy (np.hekele ).Piyknie dziynkujymy jo i moj chop. Pozdrowiomy ze Piekor Ślonskich. Pyrsk!
Dziynkuja:) Trocha sie już sam zebrało do tego czytanioł – choć sôm i take rzeczy ło ftorych się Ôłmie nawet niy śniôło 😉
Kozdy roz,jak widza Twoj Email,to sie richtig ciesza.
Bo niy yno Twoje super udane i ciekawe rezepty,ale przede wszystkym pisane po naszymu-slonskymu,
Nareszcie wtos co sie niy wstydzi naszy godki,a wryncz przeciwnie ,rozpowszechnio jom w taki fajny sposob.
I choc trocha inaczy godomy-jo jest godulorz(rudziorz)
,to nareszcie tworzy sie hast jynzyk!
I Ty drogi Klaudiuszu jezes jednym z tych ,co jest dumny byc Hanysym,tak jak i jo.
Wielke powazanie.
Pozdrowiynia do Ciebie,Twoji Rodziny i wszystkich Znajomych.
Osobne do wszystkich Slonzokow na calym Swiecie.
Tak trzymejcie!
Franz
Dziynkuja gryfnie i pozdrŏwiōm ?