Edbery i szokoladowy iberaszōng (Truskawki i czekoladowa niespodzianka)

Sezōn na edbery niy je dugi[1] i trza go jak nojbarzi[2] wykorzystać. Idzie je jejś[3] same, idzie sie upiyc[4] jake[5] ciasto, abo sie szczelić[6] na szybko jaki deser. Tyn, co sam ło nim byda pisoł,[7] robi sie raz,  dwa, a ta słodko szokoladowo kryjma[8] pasuje do tych edberōw, jak piwo do grillowanego wōsztu[9] 😉

 

Co potrza?[10]

 

edbery- aby kilo[11]

bioło szokolada

syrek[12] mascarpone (250 g)

pudełko śmiytōnki[13] 30% (125-150 ml)

łeżka[14] cukru pudru

 

 

Edbery umyjcie i łobiercie.[15] Rozpuśćcie szokolada w jaki[16] misce na gorku[17] z wrzōntkym.[18]

Ubijcie śmiytōnka, dejcie tam pod koniec cuker puder, mascarpone i porzōndnie wymiyszejcie.[19] Teraz wlyjcie[20] tam ta rozpuszczōno szokolada, trocha pomiksujcie i fertich.[21]

Mogecie[22] ta kryjma dać na dōł, a na to edbery, abo i nojprzōd[23] edbery, a na gōrze fajnie ułōżcie[24] sie tyn szokoladowy iberaszōng[25]. Smacznego:)

Edbery i szokoladowy iberaszung- małe

 

[1] długi

[2] najbardziej

[3] jeść

[4] o nim

[5] upiec jakieś

[6] strzelić, zrobić sobie

[7] będę pisał

[8] krem

[9] kiełbasy

[10] co potrzeba

[11] przynajmniej kilogram

[12] serek

[13] śmietany

[14] łyżka

[15] obierzcie

[16] jakiejś

[17] albo garnku

[18] wrzątkiem

[19] porządnie wymieszajcie

[20] wlejcie

[21] gotowe

[22] możecie

[23] najpierw

[24] ułóżcie

[25] niespodzianka

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*