Fandzołle i gruszka pod pierzinōm (Fasolka z gruszką pod śmietanową pierzynką)

Jak Wasz bezuch[1] łobejrzy na talyrzu[2] take dzieło, to sie zaro[3] poczuje, jak w jaki elegancki restauracji. Do tego idzie dać[4] jake miyso[5]– styknie[6] pieczōny kurczak abo[7] jaki uduszōny schab- i mołcie[8] szpan na talyrzu.

Co potrza?[9]

śmiytōnka[10]– 30 abo 36%
fandzołle szparagowe
gruszki
zeler naciowy[11]
pieprz

Kedyjś[12] żech to robiōł[13] yno[14] z gruszkōw i fandzołli, ale terozki żech znod[15] jeszcze tyn zeler i żech sie pomyśloł: co moł[16] sie marnować? Mogecie sie szczelić[17] jedna abo drugo wersja. Ilość składnikōw musicie sie dopasować do tego, wiela ludzi bajecie[18] mieć przi stole i do Waszych smakōw. Uwarzcie[19] fandzołle, leko[20] uwarzcie tyż tyn zeler, żeby niy bōło[21] aż tak srogego[22] kōntrastu miyndzy[23] tymi składnikōma. Łobiercie[24] i pokrejcie[25] na konski[26] gruszki. Ubijcie śmiytōnka- mogecie[27] dać do ni[28] tyż trocha pieprzu.
Terozki ułōżcie[29] sie to wszysko[30] na talyrzu tak, jak to wyglōndo[31] na łobrołzku[32] i  smacznego 🙂

 

Fandzołle i gruszka pod pierzinom

 

 

[1] goście

[2] talerzu

[3] zaraz

[4] dodać

[5] jakieś mięso

[6] wystarczy

[7] albo

[8] mają Państwo

[9] co jest potrzebne

[10] śmietana

[11] seler naciowy

[12] kiedyś

[13] robiłem

[14] tylko

[15] znalazłem

[16] ma

[17] zrobić

[18] będziecie

[19] ugotujcie

[20] lekko

[21] było

[22] dużego

[23] między

[24] obierzcie

[25] pokrójcie

[26] kawałki

[27] możecie

[28] do niej też

[29] teraz ułóżcie

[30] wszystko

[31] wygląda

[32] obrazku, zdjęciu

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*