Jak Wasz bezuch[1] łobejrzy na talyrzu[2] take dzieło, to sie zaro[3] poczuje, jak w jaki elegancki restauracji. Do tego idzie dać[4] jake miyso[5]– styknie[6] pieczōny kurczak abo[7] jaki uduszōny schab- i mołcie[8] szpan na talyrzu.
Co potrza?[9]
śmiytōnka[10]– 30 abo 36%
fandzołle szparagowe
gruszki
zeler naciowy[11]
pieprz
Kedyjś[12] żech to robiōł[13] yno[14] z gruszkōw i fandzołli, ale terozki żech znod[15] jeszcze tyn zeler i żech sie pomyśloł: co moł[16] sie marnować? Mogecie sie szczelić[17] jedna abo drugo wersja. Ilość składnikōw musicie sie dopasować do tego, wiela ludzi bajecie[18] mieć przi stole i do Waszych smakōw. Uwarzcie[19] fandzołle, leko[20] uwarzcie tyż tyn zeler, żeby niy bōło[21] aż tak srogego[22] kōntrastu miyndzy[23] tymi składnikōma. Łobiercie[24] i pokrejcie[25] na konski[26] gruszki. Ubijcie śmiytōnka- mogecie[27] dać do ni[28] tyż trocha pieprzu.
Terozki ułōżcie[29] sie to wszysko[30] na talyrzu tak, jak to wyglōndo[31] na łobrołzku[32] i smacznego 🙂
[1] goście
[2] talerzu
[3] zaraz
[4] dodać
[5] jakieś mięso
[6] wystarczy
[7] albo
[8] mają Państwo
[9] co jest potrzebne
[10] śmietana
[11] seler naciowy
[12] kiedyś
[13] robiłem
[14] tylko
[15] znalazłem
[16] ma
[17] zrobić
[18] będziecie
[19] ugotujcie
[20] lekko
[21] było
[22] dużego
[23] między
[24] obierzcie
[25] pokrójcie
[26] kawałki
[27] możecie
[28] do niej też
[29] teraz ułóżcie
[30] wszystko
[31] wygląda
[32] obrazku, zdjęciu
Dodaj komentarz