Fandzołle ze parmezanym (Fasola z parmezanem)

To je tak ajnfachowe1, że sam nawet niy ma co pisać, ale tak mi to dzisiaj zasmakowało, że aż żech sie musioł z Wami podzielić tym receptym?

Co potrza?

Fandzołle (nojlepi gryfny Jaś, choć po ślōnsku trza by pedzieć2 Hans 😉 )

masło

potarty parmezan

Wiela chcecie mieć tych składnikōw, zależy ôd Wołs i tego, wiela ludzi moł sie pojejś3. Dlo 2 ludzi styknie 25 dkg fandzołli.

Nojprzōd trza jōm zamoczyć na 12 godzin. Potyn wylołć ta woda, nalołć świyżyj i uwarzić (bez soli)- łone bydōm potrzebować tak 60-90 minut. Potyn ôdcedzić i na talyrz. Trocha masła, soli, parmezanu… joł żech mioł ku tymu jeszcze kiszōnoł ćwikla4… bôło richtich5 dobre. Smacznego 🙂

1proste

2powiedzieć

3najeść

4buraki czerwonw

5naprawdę

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*