Nojlepsze sōm te nojbarzi1 ajnfachowe2 dania. Niyrŏz3 styknōm4 yno 3-4 skłŏdniki i wtedy richtich5 dobrze mogymy je wszyjske wysmakować6. Mie sie udało trefić take brōnołtne pieczarki, kere7 bōły arōmatyczne choby8 grziby ze lasa. Do tego dania mogecie się nawet uwarzić kartŏfli, ale bydōm sam pasować tyż byle jake zielyniny9.
30 dkg brōnŏtnych10 pieczarkōw
jedna biksa11 tuńczyka
poła łeżeczki pasty czoskowyj abo jedyn wyciśniynty zōmbek
2 łeżki natki pietruszki
sōl i pieprz
łeżka masła klarowanego
łeżka oliwy
Na patelnia ze masłym i oliwym wciepcie pokrōne pieczarki. Do tego dociepcie reszta skłŏdnikōw, poczekejcie aż pieczarki bydōm fertich (sie zrobiōm mańsze) i mogecie sie brać za futrowanie12 😉
Smacznego 🙂
1najbardziej
2proste
3czasem
4wystarczą
5naprawdę
6wyczuć
7które
8jakby
9warzywa
10brązowych
11puszka
12jedzenie
Dodaj komentarz