Tuńczyk sie skōmraciōł ze pieczarkōm (Przyjaźń międzygatunkowa ;) )

Nojlepsze sōm te nojbarzi1 ajnfachowe2 dania. Niyrŏz3 styknōm4 yno 3-4 skłŏdniki i wtedy richtich5 dobrze mogymy je wszyjske wysmakować6. Mie sie udało trefić take brōnołtne pieczarki, kere7 bōły arōmatyczne choby8 grziby ze lasa. Do tego dania mogecie się nawet uwarzić kartŏfli, ale bydōm sam pasować tyż byle jake zielyniny9.

Co potrza?

30 dkg brōnŏtnych10 pieczarkōw

jedna biksa11 tuńczyka

poła łeżeczki pasty czoskowyj abo jedyn wyciśniynty zōmbek

2 łeżki natki pietruszki

sōl i pieprz

łeżka masła klarowanego

łeżka oliwy

Na patelnia ze masłym i oliwym wciepcie pokrōne pieczarki. Do tego dociepcie reszta skłŏdnikōw, poczekejcie aż pieczarki bydōm fertich (sie zrobiōm mańsze) i mogecie sie brać za futrowanie12 😉

Smacznego 🙂

1najbardziej

2proste

3czasem

4wystarczą

5naprawdę

6wyczuć

7które

8jakby

9warzywa

10brązowych

11puszka

12jedzenie

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*