Babeczki bananowe ze biołōm szokoladōm (Babeczki bananowe z białą czekoladą)

To je tak po prŏwdzie takŏ wariacja na tymat chlebka bananowego. Babeczki piekōm sie warciyj1 niż całŏ blacha. Do kŏżdyj wcis2 żech jeszcze kostka biołyj szokolady (choć mogecie je tyż narychtować bez szokolady abo ze mlycznōm/gorzkōm).

Co potrza?

3-4 dojrzałe banany

100 g miodu

200 g mōnki (1,5 szklōnki)

plaskatŏ3 łeżeczka natrōnu4

75 g masła

1 jajco

1 biołŏ szokolada

Łozgrzyjcie bratruła na 175 stopni. Banany ôbiercie ze skōry i łozgniyćcie5 widołkōm abo sztamfrym6. Wlyjcie ku tymu łozpuszczōne masło, wciepcie reszta skłodnikōw i wymiyszejcie. Masa dŏwejcie do forymek (2/3 forymki) i do kŏżdyj wciepcie kostka szokolady.

Wrojście je na 30 minut do bratruły.

Nawet bajtle bydōm to umiały narychtować- abo przi tym pomŏgać. Smacznego 🙂

1szybciej

2wcisnąłem

3płaską

4sody oczyszczonej

5rozgniećcie

6tłuczkiem

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*