To je tak po prŏwdzie takŏ wariacja na tymat chlebka bananowego. Babeczki piekōm sie warciyj1 niż całŏ blacha. Do kŏżdyj wcis2 żech jeszcze kostka biołyj szokolady (choć mogecie je tyż narychtować bez szokolady abo ze mlycznōm/gorzkōm).
3-4 dojrzałe banany
100 g miodu
200 g mōnki (1,5 szklōnki)
75 g masła
1 jajco
1 biołŏ szokolada
Łozgrzyjcie bratruła na 175 stopni. Banany ôbiercie ze skōry i łozgniyćcie5 widołkōm abo sztamfrym6. Wlyjcie ku tymu łozpuszczōne masło, wciepcie reszta skłodnikōw i wymiyszejcie. Masa dŏwejcie do forymek (2/3 forymki) i do kŏżdyj wciepcie kostka szokolady.
Wrojście je na 30 minut do bratruły.
Nawet bajtle bydōm to umiały narychtować- abo przi tym pomŏgać. Smacznego 🙂
1szybciej
2wcisnąłem
3płaską
4sody oczyszczonej
5rozgniećcie
6tłuczkiem
Dodaj komentarz