Karminadle ze kaparami (Mielone z kaparami)

Karminadle to je richtich1 fajne danie do eksperymyntōw. Blank2 szybko sie je robi, idzie powciepować3 dō nich roztomajte4 skłodniki, a po usmażyniu czekŏ na nôs jeszcze fajnŏ chrupiōncŏ paniyrka.

Co potrza?

500 g mielōnego miysa ze hańdyka5 (moge być tyż kura)

1 łeżeczka mostrichu6

2 łeżki pokrōnych kaparōw

sōl i pieprz

zōmbek czosku

poła7 łeżeczki oregano

tartŏ bōłka

olyj do smażyniŏ

Do miski wciepcie8 pomelane9 miyso, wyciście ku tymu czosnek, dejcie10 pokrōne kapary, sōl, pieprz, mostrich, oregano i porzōndnie to wymiyszejcie. Potyn trza ukulać karminadle, ôbtoczyć we tartyj bōłce i mogecie sie brać za smażynie. Jak już bydōm fajnie przibrōnŏcōne11, to je wyciōngcie na papiyrowy ryncznik, żeby ôn wciōg choć trocha oleju. Take karminadle mogecie i dać gojściōm na jakim fajerze12 (wtedy lepi je narychtować mańsze13), i na stole idzie je zaserwować jako przistawka, kero możno by i mianować forszpajzōm. Smacznego 🙂

1naprawdę

2całkiem

3powrzucać

4różne

5indyka

6musztardy

7połowę

8wrzućcie

9zmielone

10dodajcie

11przyrumienione

12uroczystości

13mniejsze

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




1 Komentarz

  1. Świetny artykuł. Jestem naprawdę szczęśliwy, że wyszukałem to miejsce . Wielu osobom wydaje się, że mają rzetelną wiedzę na opisywany temat, ale często tak nie jest. Stąd też moje ogromne zaskoczenie. Jestem pod wrażeniem. Zdecydowanie będę polecał to miejsce i regularnie tu zaglądał, żeby poczytać nowe artykuły.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*