Zōłza dlo pasztecikōw i inkszych przegryzek (Sos/Dip)

Rychtowołech1 paszteciki i żech sie pomyśloł, że fajnie by bōło je w czym potōnkać2. Ta zōłza wyszła takŏ dobro, że szło by jōm wmōcić3 i ze nachosami, chipsami a nawet ze pokrōnym ôgōrkiym i marchwiōm- żeby tak trocha iś w strōna fitness 😉

Co potrza?

1 awokado

150 ml gynstego jogurtu (jŏ mioł islandzki)

sok ze poły citrōłny4

połra gałōnzek bazylii

1 zōmbek czosku

1 łeżka majōnezu

sōl i pieprz

Wciepcie wszyjske skłodniki do blyndera (awokado bez skōry i pestki 😉 ) i go włōnczcie…

a terŏzki już yno smacznego 🙂

1przygotowywałem

2zamoczyć

3zjeść

4cytryny

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*