Lubia połōnczynie owocōw ze szałŏtym, a jeszcze jak sie dŏ ku tymu zōłza1 ze octym balsamicznym, to już sie to robi richtich2 ciekawe.
opakowanie rukoli- chyba, że jōm mŏcie ze zygrōdki3, to mogecie ji dać tak ze dwie gorście
150 gr potaryj ricotty sałatkowyj- piyrszy rŏz żech ji prōbowaoł i je do takich szałŏtōw idealnŏ
1/4 melōna miodowego
gorść borōwek amerykańskich
pó gorści czornych oliwek
2 jabka
kebyjście chcieli, to szłoby sam jeszcze dać uprażōne ziorka słōnecznika
zōłza:
3-4 łeżki oliwy
łeżeczka mostrichu4
łeżeczka miodu
1 łeżka octu balsamicznego
Rukola wciepcie do miski, dejcie ku niyj pokrōne jabka i melōna, ricotta i borōwki.
We jaki miseczce wymiyszejcie składniki na zōłza, oblyjcie niōm szałŏt i smacznego 🙂
1sos
2naprawdę
3ogródka
4musztardy
Dodaj komentarz