Szokoladowy maszkyt na gibko (Ekspresowe ciasto czekoladowe)




Niyrołz1 chce nōm2 sie czego słodkego, ale sie czowiek myśli: dlo jednego abo dwōch sie niy opłaci piyc, za kans3 tego bydzie, sie zmarnuje i take tam inksze4. Moja Kobiyta5 terozki niy jy cukru- post sie robi, a mie aże skryncało za słodkim, a niy chciało mi sie kupować, bo to trza szporować6 i żech prziszoł na tako idyja7. Tego ciasta je niy za kans, a dlo jednego do kafeju8 to i na trzi dni styknie9. To je cojsik pomiyndzy browni a murzynkym. Niy moł10 tego zokalca11 jak browni, ale tyż niy je puchate jak murzynek. Fajnie wilgotne, niy za słodke… biercie sie za robota 😉

Co potrza?

3 jajca

80-100 g cukru

120 g szokolady (tela mi sie nazbiyrało z tych napoczyntych ze szranku 😉 )

100 masła

120 g mōnki pszynnyj

ździebko soli dlo złōmania smaku

Masło ze szokoladōm ôzpuśćcie12 we jakim gorczku. Jajca ubijcie ze cukrym i solōm, a niyskorzi13 dociepcie14 tam mōnka i ôchōdzōno masa ze szokoladōm. Wymiyszejcie, wlyjcie do ôkrōngłyj formy i na 30 min do bratruły15 ôzgrzōnyj16 na 165 stopni.

Na wiyrch mogecie sie dać jakego dżymu, kōnfitury, ubityj śmiytōnki abo i nic 😉 Smacznego 🙂

1czasem

2ō- samogłoska w wymowie między o i u

3dużo

4inne

5Żona

6oszczędzać

7pomysł

8kawy

9wystarczy

10ma

11zakalca

12ô=ło; rozpuśćcie

13później

14dorzućcie

15piekarnika

16rozgrzanej




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*