Cukinia ze bakłażanym

Sōm1 dania tak ajnfachowe2, że sie niy mogōm niy udać- nawet, jak fto3 moł4 do warzynia dwie lewe rynce.

A jak sie Wōm moł wprać5 na mitag6 jaki wegetarianin, to recept7 mołcie idealny 😉

Co potrza?

2 małe cukinie

2 bakłażany

1 cebula

połra łeżek oliwy

sōl i pieprz

łeżeczka bazyli

łeżeczka oregano

jedna srogoł8 kulka mozzarelli

Pokrejcie9 we kosteczka bakłażana, posujcie10 solōm i odstołwcie na chwila, żeby trocha puściōł sok- niy bydzie taki gorzki. We gorku zeszklijcie na oliwie pokrōnoł cebula. Przepłukejcie bakłażana i dociepcie go do gorka razym ze prziprawami. Niech sie trocha podusi, a Wy sie bez tyn czas pokrejcie we kostka cukinie. Dodejcie do gorka cukinia i warzcie tak dugo, aż zmiynknie. Na kōniec dociepcie na chwila do reszty pokrōnoł mozzarella i za minutka mogecie sie brać ze jedzynie. Ajnfachowe? Smacznego 🙂

1ō- samogłoska w wymowie między o i u, są

2proste

3ktoś

4ma

5wprosić

6obiad

7przepis

8duża

9pokrójcie

10posypcie

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*