Kura we jogurtowyj marynacie

Tak narychtowane miyso idzie fajnie upic na grillu, ale tyż we bratrule1 abo i na tyglu2. Je3 ône bez ta marynata barzi delikatne we smaku, ale i fajnie soczyste. Nic yno sie brać za rychtowanie 🙂

Co potrza?

2 piersi ze kurczaka (abo mogecie tyż sam sie wziōńć filety ze podudziōw)

150 ml jogurtu (jŏ miołech grecki)

pŏra łeżek oliwy

gorść liści bazylii ( nojlepi je zmiksowac ze jogurtym)

zōmbek czosku

sōl i pieprz

Piersi pokrejcie we take wiynksze pŏski4 i wciepcie do jaki miski. Dodejcie ku tymu reszta skłodnikōw i ôdstŏwcie do lodōwki aby na pŏra godzin abo i całŏ noc.

Potyn już nōm ôstanōm yno grillowanie, pieczynie i inksze. Take jedzynie narychtujōm nawet ci, kerzy majōm dwie lewe rynce do warzynio 😉 Smacznego 🙂

1piekarniku

2patelni

3jest

4paski

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*