Sztamfkartołfle ze ôrzechōma (Purée z orzechami)

Zrobicie to raz-dwa, a jak Waszyj familiji podołcie take sztamfkartołfle choby1 do ajnfachowych2 karminadli abo kotleta, to sie i tak poczujōm jak we luksusowyj restauracyji. Na talyrzu bydziecie mieć już delikatny smak ôrzechōw, a podkryślić go mogecie jeszcze jakim dodatkowym szałołtym3 ze rukolōm.

Co potrza?

1 kg kartołfli4

ćwierć szklōnki mlyka

4 łeżki mielōnych ôrzechōw włoskich

2 łeżki masła

sōl i pieprz

Uwarzcie kartołfle i ôdcedźcie. Dejcie5 dō nich ôrzechy, mlyko, trocha soli, pieprzu i zblyndujcie ryncznym blynderym- chyba, że sie chcecie trocha dużi6 pobawić sztamferym7. I fertich8. Smacznego 🙂

1choćby

2zwykłych

3sałatką

4ziemniaków

5dajcie

6dłużej

7tłuczkiem

8gotowe

Sam tyż mogecie mie znojś:
Kej lubicie ôbrŏzki
Sam znojdziesz moje filmy
Sam znojdziesz moje filmy
Jak lubisz ćwiyrkać, to sam wlyjź
Visit Us
Follow Me
Dastaniecie mejla ze nowymi receptami
RSS




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*