Cukinia ze bakłażanym




Sōm1 dania tak ajnfachowe2, że sie niy mogōm niy udać- nawet, jak fto3 moł4 do warzynia dwie lewe rynce.

A jak sie Wōm moł wprać5 na mitag6 jaki wegetarianin, to recept7 mołcie idealny 😉

Co potrza?

2 małe cukinie

2 bakłażany

1 cebula

połra łeżek oliwy

sōl i pieprz

łeżeczka bazyli

łeżeczka oregano

jedna srogoł8 kulka mozzarelli

Pokrejcie9 we kosteczka bakłażana, posujcie10 solōm i odstołwcie na chwila, żeby trocha puściōł sok- niy bydzie taki gorzki. We gorku zeszklijcie na oliwie pokrōnoł cebula. Przepłukejcie bakłażana i dociepcie go do gorka razym ze prziprawami. Niech sie trocha podusi, a Wy sie bez tyn czas pokrejcie we kostka cukinie. Dodejcie do gorka cukinia i warzcie tak dugo, aż zmiynknie. Na kōniec dociepcie na chwila do reszty pokrōnoł mozzarella i za minutka mogecie sie brać ze jedzynie. Ajnfachowe? Smacznego 🙂

1ō- samogłoska w wymowie między o i u, są

2proste

3ktoś

4ma

5wprosić

6obiad

7przepis

8duża

9pokrójcie

10posypcie




Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*