Paszteciki nadziywane kurczakym i… kartŏflōma (Paszteciki z kurczakiem i ziemniakami)
Szło by pedzieć1, że tyn farsz to je normalne druge danie, kere idzie wciś2 do ciasta francuskiego. Choć idzie tyż go dać do pierogōw, rogalikōw […]
Szło by pedzieć1, że tyn farsz to je normalne druge danie, kere idzie wciś2 do ciasta francuskiego. Choć idzie tyż go dać do pierogōw, rogalikōw […]
Rychtowołech1 paszteciki i żech sie pomyśloł, że fajnie by bōło je w czym potōnkać2. Ta zōłza wyszła takŏ dobro, że szło by jōm wmōcić3 i […]
Receptōw1 na nudelzupa je możno tela, wiela je kuchŏrzy. Niyjedyn spōminŏ2 zupa, kero rychtowała3 ōłma4 abo jako ciotka i już niyskorzyj5 żołdnymu6 niy udało się […]
Jŏ1 nojbarzi lubia take torty, kere2 niy sōm ani za słodke, ani za tuste. Ta torta ze wiśniami je3 idealnŏ- intynsywny smak szokolady łōnczy sie […]
Jak niy ma pomysłu na ôbiad to czynsto sie ludzie bierōm za nudle- chyba, że niy zmiyrznie1 im sie schabowy ze kartŏflami i surōwkōm 😉 […]
Uwielbiōm żeberka… a jak ône sie tak jeszcze pryndzyj poduszōm we gorku ze jakim fajnym dodatkym i niyskorzyj zapiekymy je ze leko słodkōm glazurōm, to […]
Tak narychtowane miyso idzie fajnie upic na grillu, ale tyż we bratrule1 abo i na tyglu2. Je3 ône bez ta marynata barzi delikatne we smaku, […]
Kedyjś szło już u Chopa poczytać słowa po łacinie, to terŏzki prziszoł czas i na angelski 😉 Jŏ1 żech je w tyj drużynie, kero2 lubi […]
Jak ludzie na cołkim świecie sie myślōm ô ślōnskim ôbiedzie, to zarŏzki we gowie majōm rolada wołowo. Za starego piyrwyj to na zicher niy bōło1 […]
Lubia połōnczynie rozmaryjōnu i citrōłny, jakosik mi sie zarŏz spōmino lato i sie czowiekowi we gowie jaśniyj robi. Polyndwiczki sōm fajnie delikatne, a z takōm […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes